POKLANJAMO STARTNINE ZA BJELASICA ULTRA TRAIL

Vrijeme je za poklone. Planirajte svoj avgust ove godine baš sada. 

Sigurni smo da pravi trkači ne odmaraju ni u ljetnjim mjesecima. Još sigurniji smo da je Crna Gora idealno mjesto da u avgustu odradite još jednu svoju trku. Ili još bolje, svoju prvu trku. Ili, jednostavno da sa svojim klincima protrčite ili prošetate kroz veličanstvenu prirodu. Ovog puta jednu od najljepših!

Kolašin, ušuškani i idlični grad na sjeveru Crne Gore, u avgustu je domaćin velikog trkačkog događaja za ametere i profesionalce. “Bjelasica Ultra Trail” biće organizovana 16-18. avgusta 2019. godine.

Učešćem na trailu, takmičari će biti u prilici da trče kroz jednu od tri preostale prašume u Evropi (Biogradska gora), da se dive ljepoti nekoliko planinskih jezera (Biogradsko, Šiško, Ursulovačko), ali i da uhvate predah u jednom od tradicionalnih bjelasičkih katuna (Vranjak i Goleš). O tome smo već pisali.

Logo

Ali, ono što vam sada donosimo jesu poooooookloni!!!

“POKLON A”

Jedna besplatna startnina za trku “Veliki Medvjed” od 58km.

“POKLON B”

Dvije besplatne startnine za trku “Mali Medvjed” od 37km.

“POKLON C”

Četiri besplatne startnine za Family Trail Trku – Jedna startnina za jednu porodicu (jedan ili oba roditelja sa djecom).

53713806_404578250329292_1303263759606743040_o

KAKO DO POKLONA?

Kao i u svakoj našoj igri, veoma jednostavno je da se kandidujete za poklon.

Jedino što je potrebno jeste da zaključno sa 30.06.2019. godine LAJKUJETE POST na FB stranici WeWill.Run i u KOMENTARU posta napišete: Poklon A, Poklon B ILI Poklon C, u zavisnosti od toga za koji poklon se kandidujete.

REZULTATI

Srećni dobitnici biće određeni slučajnim uzorkom uz pomoć WooBox platforme i o tome informisani direktno kako bi povezani s organizatorom za dobijanje vaučera i ostalih potrebnih informacija.

Poklon nije prenosiv na drugo lice!

* * *

Pozivamo vas da šerujete post i lajkujete WeWill.Run stranicu, te tako pomognete širenje priče o ovom lijepom događaju. Srećno!

WeWill.Run!