FITNES KAMP TARA 2019 – SVAKO JE TAMO PRONAŠAO SEBE

Nedavno smo najavili jedan super događaj – Fitness Kamp Tara 2019.

Spoj korisnog i lijepog: fitness treninzi po jednom od najpoznatijih programa Les Mills, poznati instruktori, rafting rijekom Tara, super zabava i prelijep ambijent na Grabu u Crnoj Gori.

Pokušali smo da otkrijemo kako to doživljavaju oni koji su već učestvovali na Fitness kampu prethodnih godina. Samo za čitaoce WeWill.Run prenosimo iskustva: Jelene, Milane, Tijane i Miloša.

SVAKO JE TAMO PRONAŠAO SEBE

Jelena Milić kaže da je u pitanju spoj najdivnije prirode, fenomenalnog druženja  i zabave. Ne zaboravlja da istakne da je probala najukusniju domaću hranu i, naravno, najbolji Les Mills treninge! I ove godine Jelena će biti na Kampu sa cijelom porodicom. Četvrtu godinu mu se vraćamo moja porodica i ja, svako je tamo pronašao sebe, ističe Jelena.

E61A5373

SAVRŠEN SPOJ AKTIVNOSTI, AVANTURE I ADRENALINA

Za Milanu Radović Fitnes kamp Tara je pravo mjesto za sve ljubitelje prirode i zdravih stilova života. Kaže da je u pitanju događaj koji svako treba da posjeti makar jednom. Kamp predstavlja jedno nezaboravno iskustvo i događaj kojem se uvijek obradujem, jer je savršen spoj aktivnosti, avanture i adrenalina, ističe Milana.

Bila sam uzbuđena zbog spavanja u šatoru i mogu da kažem da je to pozitivno i uticalo na cjelokupan doživljaj, kaže Milana, koja je prošle godine iskoristila mogućnost spavanja u šatoru, koji su opcija u odnosu i na odlično opremljene sobe i bungalove.

Milana naglašava da su treninzi bili odlični i prilagođeni svima. “Ima nešto posebno u svakom treningu koji se radi pod otvorenim nebom i to sa trenerima iz Crne Gore i regiona”, kazala je Milana. Posebno je istakla da je nakon treninga je slijedila dobra domaća hrana i još bolje druženje. Koliko god puta išli, rafting Tarom uvijek je drugačiji i u kanjon samo možete iznova da se zaljubite. Kamp Grab, kao mjesto održavanja ovog jedinstvenog događaja, stvarno je prelijep, s posebnim kutkom za svakoga.

IMG-b8e6b604532677c7cf6be9eb14085259-V

OSJETITE LJEPOTU VJEŽBANJA U PRIRODI

Tijana Janković i ove godine na Kamp dolazi iz Beograda. “Kao prošlogodišnji učesnik Fitnes kampa i “zavisnik” od Les Mills programa, preporučila bih svakom zaljubljeniku u fitnes da dođe na Fitnes kamp Tara i oseti lepotu vežbanja u prirodi! Jedno zaista fenomenalno iskustvo koje se ne može opisati rečima, već ga treba doživeti. Predivna Tara, čist vazduh i odlična zabava uz vrhunske fitnes instruktore!” Naravno, jasno je da se i ove godine družimo na kampu, kazala je Tijana.

img_20190508_202657_683-e1557480260457.jpg

NAGRADA: BESPLATAN KAMP ZA NAJBOLJE

Miloš Vlahović, poznatiji kao Lavezzi, na prošlogodišnjem Kampu je pokazao najveću snagu i izdržljivost i tako postao pobjednik u disciplini “čučanj izdržaj“, zbog čega je i više nego zasluženo osvojio besplatan kamp ove godine.

Miloš ističe da je u pitanju sjajan tim ljudi sa enegijom koja pokreće. “Mnogo mi prija da provedem vikend van grada i svakodnevnice. Ne morate biti u treningu da bi došli na kamp, atmosfera je opuštena i svi su dobrodošli. Jednostavno rečeno Fitness camp Tara  je druženje, trening i dobra zabava”, ističe Miloš.

img_20190508_202641_124.jpg

* * *

Prijave za učešće na Fitness Kampu Tara 2019 su u toku.

Kamp se održava u periodu od 7. do 9. juna 2019. godine, tako da bi bilo dobro da požurite sa prijavom, jer je broj mjesta ograničen.

Možete se prijaviti i detaljnije informacije dobiti putem sljedećih kontakata:

info@anitra.me

+382 40 200 598

+382 69 374 181