FITNESS I KANJON RIJEKE TARA – KAKO TO DIVNO ZVUČI

“Fitness vikend na rijeci Tari”

Vrijeme koje provodimo u gradu, opkoljeni svakodnevnom rutinom, obavezama, gužvom i birokratijom tjera nas na razmišljanje kako da sačuvamo zdrav razum, duh i tijelo.

Već pet godina zaredom uspijevamo da osmislimo najbolji mogući vikend za sve koji vole fitness i one koji fitnesu žele dati šansu. Tako smo došli i do ideje koja je stvorila FIT TRIBE.

tara 2
Foto: FIT TRIBE

Od FIT TRIBE ekipe dolazi i predlog za super vikend – Fitness vikend na rijeci Tara!

Kada? 7-9. jun 2019. godine

Gdje tačno? Kamp Grab, Opština Plužine (Fotka sa pin lokacijom)

Kakav je program?

LesMills grupni programi su neizostvani dio ovog kampa. Uz treninge sa vrhunskim fitness instruktorima, ide i rafting rijekom Tarom koji je u ovom periodu godine zaista uzbudljivo iskustvo.

Očekuje vas i takmičenje – zabavno, neizvjesno, sa puno smijeha i malo znoja.

Intersport, najveći maloprodajni lanac sportske opreme u svijetu, prijatelj našeg kampa je obezbijedio vrijedne nagrade, kao i opremu za naše instruktore.

Pored treninga, raftinga i takmičenja, malo ćemo se i opustiti, a to uvijek radimo pored rijeke, uz zvuke gitare.

tara 4
Foto: FIT TRIBE

Dakle, u petak, 7. juna, nakon dolaska svih učesnika, za 19:00h planiran je prvi trening, a zatim upoznavanje uz večeru, druženje i odmor.

Subota, 8. jun je puna aktivnosti. Počinjemo treningom laganijeg inteziteta u 8:00h, zatim slijede doručak i priprema za rafting. Rafting tura je od Brstanovice do kampa Grab, koja je ujedno i najatrakrivnija, tako da se spremite za najveće brzake rijeke Tara, koji su nivoa 3 i 4 i mnoooogoooo adrenalina. Nadamo se da umijete da plivate. Poslije raftinga i ručka slijedi mali odmor, pa takmičenje. Nećemo otkrivati discipline – neka to tradicionalno ostane iznenađenje.

Nakon toga, da ste kući, znamo da biste otišli na spavanje. Ali pošto ćete biti sa nama na Tari, sigurni smo da će FIT TRIBE i kod vas probuditi želju da, ipak, odradite jedan lijepi popodnevni trening i da svi zajedno razdrmamo cijelu obalu rijeke.

Te subotnje večeri, uz svirku pored vatre, voljeli bismo da zajedno sredimo utiske i da porazgovaramo o svemu što vas zanima vezano za treninge. Očekujemo i vaše sugestije.

Nedjelja, 9. jun počinje još jednim, završnim treningom u 8:00h, nakon čega slijede doručak i pripreme za odlazak. Želimo svakome omogućiti da i nedjelju iskoristi za obilazak još neke od ljepota pivskog regiona i Crne Gore.

tara 3
Foto: FIT TRIBE

Cijena?

Cijena po osobi uključuje sve obroke (dva doručka, ručak i dvije večere), rafting, treninge i paket dobrodošlice.

Konačna cijena paketa, uključujući program, zavisi od vrste smještaja koji odaberete. Ukoliko se odlučite za spavanje u šatoru, besplatno dobijate šator i cijena kompletnog paketa je 69,00 eura. Ukoliko želite iznajmiti bungalov, cijena po osobi za kompletan program je 79,00e, dok je cijena za sobu 89,00e, uz uključen program.

Možete se prijaviti i detaljnije informacije dobiti putem sljedećih kontakata:

info@anitra.me

+382 40 200 598

+382 69 374 181

tara 1
Foto: FIT TRIBE