MONTENEGRO BUSINESS RUN

Budite dio najvećeg team building događaja u Crnoj Gori

Mnogo puta vam se sigurno dogodilo da sjednete i razmišljate o tome koje mjesto bi bilo idealno za vašu prvu trku. Mnogo puta ste se pitali gdje biste mogli trčati, a da to nijeste učinili nikada do sada. Mnogo puta ste kazali sebi da biste trčali, ali da to bude makar u timu sa nekim koga dobro poznajete.

Koliko puta vam se na poslu desilo da vam je svega dosta i da se pitate kako sa nekim super ljudima s posla možete provesti vrijeme još bolje?

Jedna dobra ekipa je osmislila super stvar. U pitanju je prva Montenegro Business Run.

 

plantaze 1
Izvor: Facebook Page Montenegro Business Run

Šta je Montenegro Business Run?

Montenegro Business Run je trka na 5 kilometara. Timove čine zaposleni iz društveno odgovornih kompanija koje prijave svoje zaposlene i spremne su za sportske i poslovne izazove.

Montenegro Business Run je prije svega poslovni događaj, trka koja okuplja zaposlene i kompanije, te ih kroz timsku trku na pet kilometara podstiče na druženje, razvijanje timskog duha i fizičku aktivnost.

Ko može da učestvuje?

Svako može da učestvuje! Dužina staze od 5km je dovoljan izazov da se bude aktivan. Manje aktivni zaposleni mogu pješačitiiti ili kombinovati trčanje i hodanje, a napredniji trkači mogu juriti lični rekord i tako doprinjeti pobjedi svoje kompanije.

Svaka kompanija prijavljuje jedan tim, bez obzira na broj članova. Kompanija može da prijavi onoliko zaposlenih koliko želi.

Važno je istaći da pravo učešća, osim zaposlenih u kompanijama, imaju i zaposleni u NVO i drugim pravnim licima.

Startni paket?

Na svakoj trci Business Run serije, svaki učesnik dobija startni paket. Startni paket uključuje: zvaničnu majicu događaja, startni broj sa čipom za elektronsko mjerenje vremena, finisher medalju, okrepu nakon trke, ulaz u Run & Fun zonu i kupon za večeru uz jedno piće.

LOGO MBS
Zvanični logo trke

Žurka i druženje nakon trke?

Posle trke očekuje vas “RUN & FUN” žurka, večera i piće za sve učesnike. Pobjedu treba nazdraviti uz nagrade, ples i druženje sa kolegama. Naš slogan je #trcanjeposaozabava

Kako do prijave?

Prijavljujete kompaniju tako što ćete popuniti prijavni formular na sajtu Montenegro Business Run.

Putem odličnog i preglednog sajta trke Montenegro Business Run, možete dobiti i sve ostale informacije.

* * *

Pođite kod poslodavaca i kažite da je došlo vrijeme da za svoje pozitivne i nasmijane kolege učine iskorak – da vas prijave za jedan od najnovijih trkačkih događaja u Crnoj Gori.

Ne budite lijeni, krajnji rok za prijavu je 15. april i polako se približava. A valja i razraditi patike prije trke. 🙂

Vidimo se 25. aprila u Šipčaniku u Podgorici.

Zajedno slavimo uspjehe na stazi i na poslu.

WeWillRun